Skip to content

Despre noi

« Vinul este un pașaport catre lume »

Thom Elkjer

Povestea Rowine … nu este una nouă; este o poveste care a mai fost spusă. Si, cel mai probabil, undeva, cumva, alte persoane vor spune – sau au spus deja – povești similare.

Cu toate acestea, povestea noastră este frumoasă prin simplitatea sa și bogată prin succesul pe care ni-l dorim. Este o poveste despre calatori prin lume, manati de dorinta de a-si atinge obiectivele și îmbunătăți viața.

Ceea ce a început ca o poveste amuzantă și minunată între doi copii, s-a transformat într-o prietenie între oamenii din jurul lor. Cercul respectiv s-a extins pentru a include alte persoane cu valori și vise comune. Încet, incet, prietenia a devenit mai puternică. Ulterior a generat o afacere care-și întemeiaza forța pe dragostea de tara, valori morale puternice, determinare și dorința de a reuși.

Fundalul poveștii Ro-Wine este compus din amintiri din copilărie despre podgorii intinse, culesul strugurilor, mustitul lor, mustul proaspăt și vin.

Astăzi, suprapunem pe acest fundal profesionalismul, expertiza și forta Budureasca / România, împreună cu parteneriatul unor români al căror obiectiv comun este de a împărtăși dragostea lor pentru vinul românesc cu canadieni cu aceeași pasiune, a vinului.

Rowine înseamnă vinuri excelente pentru a fi băute împreună cu prieteni vechi, dar și cu alții noi.

Deși suntem o companie tânără înființată recent în Montreal, serviciile Ro-Wine și calitățile vinurilor pe care le oferim vorbesc de la sine.

Suntem convinși că am pariat castigator cu vinurile BUDUREASCA. Clasa și gustul vinurilor lor vor plăcea deopotriva amatorilor, dar și cunoscătorilor vinului, facandu-i sa vrea mai mult.

Si pentru ca noi continuăm povestea, alăturați-vă în această călătorie interesantă pentru a face cele mai bune vinuri românești cunoscute și apreciate, facand Canada noua lor patrie.